Blog

Cum te pregatesti corespunzator pentru sexul anal

Sexul anal este inca un subiect tabu pentru majoritatea cuplurilor.

Cele mai frecvente motive pe care le au oamenii fie ca nu mai continua, fie nu au incercat niciodata sexul anal este faptul ca doare sau ca este dezgustator.
Principalul dezgust cand vine vorba de sexul anal este produs de faptul ca materia fecala vine din acea zona, dar fiti siguri ca acesta poate sa dispara printr-o curatare corespunzatoare.

Curatarea corespunzatoare a anusului nu consta printr-o stergere temeinica la suprafata, ci prin curatarea interioararealizata cu usurinta cu ajutorul unui irigator anal.

Irigatorul anal este special conceput pentru igiena personala inainte de sexul anal.

Utilizarea lui consta in:
– umplerea recipientului cu apa calda, nici prea rece nici prea fierbinte, deoarece poate provoca disconfort.
– lubrifierea zonei din jurul anusului si a capatului irigatorului pentru a facilita insertia cu un lubrifiant pe baza de apa
– relaxarea este cheia unei experiente facile in privinta insertiei irigatorului si mai apoi a penisului
– alegerea unei pozitii confortabile, dar si a unei pozitii ce asigura retentia lichidului in rect pentru cateva minute, asigura o curatare completa pentru a nu ramane urme de fecale in timpul sexului anal.
– foloseste o jucarie sexuala anala de dimensiune mica pentru a ajuta la dilatarea anusului inainte de actul sexual cu partenerul

Dupa utilizarea irigatorului, inainte de inceperea actului sexual anal, este indicat folosirea unui spray sau lubrifiant de relaxare anala.

“Mai important decat clisma este dieta”
Consumul de alimente solide cu multe fibre cu o zi inainte/in ziua sexului anal este cheia finala a succesului.
Alimente bogate in fibre: prune, popcorn, seminte de in, ovaz, orez, spanac, fasole si iaurt.
De asemenea, consumati apa din abundenta, aceasta ajuta materia fecala sa se deplaseze cu usurinta prin colon. Asadar in ziua “cu pricina” incercati sa beti cele 8-10 pahare cu apa recomandate pe zi.

Sexul anal este grozav, dar este deosebit de grozav atunci cand nu se lasa cu materii fecale pe penis.

Cand vreti sa va rasfatati cu sexul anal, asigurati-va ca luati in considerare sfaturile de mai sus si curatati-va inauntru si afara!