Blog

Clemele de sfarcuri cele mai subestimate jucarii sexuale

Doar pentru ca nu le puteti arata pe Facebook sau Instagram nu inseamna ca trebuie sa va ignorati sfarcurile in alte aspecte ale vietii.

Sfarcurile sunt una din putinele zone erogene, magice, pline de terminatii nervoase, care, atunci cand sunt stimulate te pot trimite intr-o fantezie aprinsa.

Mameloanele pot fi foarte sensibile, dar, cum niciun corp nu este la fel, unele persoane pot sa aibe chiar orgasm numai prin stimularea lor, sau altele doar sa le placa sau sa nu simta prea mult.
Avem inele si mansoane pentru penis, vibratoare si dildouri pentru vagine si clitorisuri, deci nu are sens faptul ca ar exista ceva si pentru sfarcuri? Introduceti in rutina dvs de stimulare si clemele pentru sfarcuri, probabil cea mai subestimata jucarie sexuala.

Este o lume cu totul noua in aventura sexuala, care surprinzator, este foarte usor de intrat in ea, odata ce simti toate senzatiile pe care ti le ofera stimularea sfarcurilor.

De exemplu acestea pot fi:

  • Simple inele de prindere a sfarcurilor strecorandu-se in jurul sfarcurilor, pastrandu-le in permanenta intarite si perseverente
  • Stimulatoare cu vibratii ce tachineaza sfarcurile la fiecare vibratie

Prin utilizarea lor, fluxul sanguin este restrictionat, iar la eliberarea sfarcurilor veti avea o senzatie rapida de durere si endorfine.

Din punct de vedere istoric, celemele pentru mameloane au fost un instrument pentru a obtine un control placut. Utilizarea originala a clemelor a fost intr-adevar menita sa provoace dureri sexuale.
Dar nu va faceti griji: daca nu experimentati BDSM, utilizarea lor nu trebuie sa fie menita sa aduca durere.

Daca aveti nevoie de mai multa convingere a faptului ca merita explorate clemele de mameloane, exista chiar si un motiv biologic pentru a le utiliza. Multi cercetatori cred ca oamenii sunt atrasi de sani, deoarece forma si dimensiunea lor pot indica fertilitatea unei femei.

Cum din ce in ce mai multi oameni experimenteaza jucariile sexuale si aleg sa deschida usa la noi aventuri erotice, clemele de sfarcuri ar trebui sa fie luate in considerare!