In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.  

Cu toate acestea, SC AZ INTERLINE SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@jucariierotice.ro sau la numarul de telefon: 0771 687 391

Produsele pentru care NU se accepta returul sunt:

 • Prezervative
 • Produse al caror sigiliu a fost rupt sau deteriorat
 • Colanti si ciorapi in cazul in care pachetul este deschis
 • Toate jucariile sexuale, inclusiv vibratoare si dildo-uri, daca pachetul a fost desigilat
 • Lubrifianti, creme si pastile

Procedura de denuntare si retur:

Costul de retur este suportat in intregime de client si returul se poate face doar prin firma de Curierat Rapid la adresa sediului social Str. Papadiei Nr 5, Santandrei, Bihor, fara Cost Ramburs sau plata la Destinatar.

Pasi de urmat sunt:

 1. Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa astfel la adresa de  email comenzi@jucariierotice.ro 
 2. Pachetul este predat unei firme de curierat la alegerea clietului, iar livrarea se face la adresa mentionata mai sus. Se mentioneaza pe colet retur si numarul comenzii.In urma discutiei cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.
 3. Clientul preda curierului coletul impreuna cu toate documentele primite initial.
 4. Suma achitata initial de client va fi rambursata, in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul AZ INTERLINE SRL impreuna cu scrisoarea de denuntare. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului. Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Observatii:

 • Se accepta returul numai in termen de 14 de zile de la primirea coletului.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere. Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.

In cazul in care nu se respecta procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fara anunt in prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

In situatia in care un colet care a fost expediat de JUCARII EROTICE .RO nu este acceptat de catre destinatar fara un motiv invocat si fara anuntarea in prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat suport, etc se vor dispune urmatoarele masuri:

 • In contul de client va ramane activa doar modalitatea de plata online cu cardul pentru urmatoarele comenzi plasate.

SC AZ INTERLINE SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: comenzi@jucariierotice.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale.